Un homenatge de reconeixement a tots aquells nadons que van morir abans, o poc després de néixer. Amb l’obertura d’aquest nou espai, obrim un punt de llum on poder honrar les seves ànimes, donant així resposta a una necessitat emocional de dol i de reconeixement familiar.

Un espai per donar resposta a la necessitat emocional de moltes famílies que passen, malauradament, per un procés de pèrdua gestacional o perinatal. És un dol considerat molt tabú a la nostra societat, i per tant solitari i ocult, un dol negat per la nostra societat, on s’aixequen murs de silenci, per això, espais com aquest, contribueixen a normalitzar-lo i a fer-lo més visible, doncs permeten tenir un punt de referència físic on poder recordar el fill@ que ja no hi és.

Un espai necessari, íntim, tranquil i acollidor, un punt de llum, dedicat als nadons i a les seves famílies, un espai pel record en el que les famílies poden venir sempre que vulguin i puguin. Una estona per la reflexió i el consol  recordant els seus fills i filles que han marxat abans d’hora.

El meu agraïment més sincer a tots els Ajuntaments que participen en aquesta iniciativa, que és impulsada per les diferents empreses i entitats de dol de Catalunya.

.

El meu agraïment més sincer a l’Ajuntament de Sant Llorenç d’Hortons per un espai tant representatiu del dol perinatal i gestacional.
Un espai amb llum i sensibilitat, on s’han trobar les paraules i els materials per construir aquest bonic espai acollidor i tranquil per donar resposta a la necessitat emocional de dol de moltes famílies. Gràcies.