Només es tornarà clara la teva visió quan puguis mirar amb el cor. Perquè qui mira cap enfora somnia, i qui mira cap a dins, desperta

“CARL JUNG”

La por, la ràbia, la tristesa i l’alegria, són les  quatre emocions bàsiques, que ens proporcionen informació intima i personal del que ens està passant en aquest moment precís.

Alhora, les emocions ens produeixen una energia perfectament destacables en el cos, que podem sentir si estem atents.

Cada una d’elles, té tres nivells que podem sentir: corporal, emocional i de pensament. Les emocions ens permeten reconèixer que existeix una forma interna “Dins nostre”, i una externa “Social”.

Gestionar les emocions tant a nivell intern, com extern, és important per la nostra expansió de coneixement personal.

Una emoció és com una guia de “Com estic ara”, “Perquè estic sentint això?” sempre tenen relació amb alguna cosa o amb alguna persona.

Però a vegades, tenim la sensació d’estar ancorats en una emoció concreta que no deixem anar i ens acompanya durant tot el dia i fins i tot a vegades també a les nits. 

Saber reconèixer que és el que “jo sento”, “com ho sento”, “que em dic del que sento”, i “que faig”, és la clau del coneixement emocional.

Dol Penedès vol compartir amb tu l’expressió de les teves emocions per mitjà de l’únic camí que hi ha: Parlant des del cor ♥️.