Una malaltia comença abans de la seva manifestació. La infelicitat, les pors o els conflictes emocionals, son senyals que hem d’escoltar per no perdre la salut i l’estat positiu natural de l’ésser humà.

“Edward Bach”

Dol Penedès, t’ofereix una teràpia alternativa, basada en els remeis florals del DrEdward Bach.

És un regal que ens ofereix la natura per mitja de les flors, per tal de calmar aldarulls i confusions emocionals. Les flors, proporcionen el despertar de la consciència emocional. Hi ha una flor per a cada emoció, 38 en total.

Tenen una conseqüència positiva en la nostra intel·ligència emocional, i proporcionen una harmonia molt valuosa en la vida diària. Les flors sempre treballen sobre els sentiments i ens aporten la part positiva de l’emoció.

Dol Penedès t’ofereix, remeis personalitzats. Els remeis florals, es preparen desprès d’haver escoltat les inquietuds i les necessitats de la persona en consulta. És aleshores, quan s’administren amb una botelleta amb comptagotes les flors més adequades per afavorir el benestar personal. La persona haurà d’anar dispensant-se diàriament les flors, tres cops al dia.

No tenen cap efecte secundari ni interaccionen amb cap altre medicament.

Es poden prendre a qualsevol edat, des de nounats, fins a gent gran.

Les Flors de Doctor Bach estan reconegudes per l’Organització Mundial de la Salut.

Titulació expedida per la Fundació Bach, d’Anglaterra. Registre Internacional “Fundació Bach” del Centro Bach

A los particioners registra dos en el Bach Centre se les convoca como “Bach Foundation Registre Particioners” y pueden emplear las siglas BFRP después de sus nombres”.Anna Cuixeres BFRP.

La salut depèn del què estiguem en harmonia amb la nostra anima. Dr. Edward Bach.