Avui una bona amiga, la Joana, m’ha fet arribar una cançó. “Adios”,d’un xicot de 18 anys, on expressa molt emotivament la mort de la seva tieta. La realització de la cançó està pensada en honor a la seva cosina de 20 anys, la filla de la persona que va morir.

L’autor, compositor i cantant de la cançó, M King, ens apropa amb la seva cançó “Adios”, al dol que se sent per la mort d’una mare, però especialment en  aquesta etapa de la vida, la  joventut, on l’afrontament de la mort i el dol és especialment delicat de comprendre, i  la gestió emocional costa molt d’expresar.

La joventut, és un moment vital, on s’esdevenen un seguit de canvis acompanyats d’un  procés de maduració gradual, on es qüestionen els valors familiars, es busquen nous referents i la cerca de l’autoafirmació.

L’esforç per ser cada vegada més independent dels seus pares pot anar acompanyat de conflictes i problemes de relació. Però  si durant aquesta necessitat natural d’emancipació, es produeix la mort d’un del progenitors, pot causar molta confusió i un gran sentiment de culpa.  Res tenen a veure aquests sentiments amb l’amor dels fills cap als pares i son simplement  causats per la etapa vital del fill/a i en aquest procés previ de maduració.

Una cançó feta per ell, per una persona jove, actual, moderna i alhora colpidora, on es mostra aquest sentir tal com ells, el joves, necessiten expressar-lo, espero que us agradi!

Gràcies M King, per compartir la teva jove ànima amb tots nosaltres. Gràcies per mostrar al món un tema tant punyent i alhora necessari com la mort!

La teva cosina deu estar molt orgullosa de tu i la teva tieta allà on és, t’acull amb tendresa, amor i agraïment

 

.