Acompanyada del Nadal, com cada any, arriba aquesta  estació de l’any, que igual que la natura, et convida a aturar-te i reposar les ferides. Pren consciència que el temps no ho cura tot, que és molt important el que facis amb aquest temps per tal de poder tornar a renéixer, amb forces renovades.

 

Accepta tot allò que no pots canviar, tot allò, que no està en les teves mans poder modificar. Dóna’t permís per sentir el que brolla dins teu, per fluir amb el riu de la vida, allà on et porti, amb serenor i presència. És un bon moment per aprendre a deixar anar i dir adéu, des de l’amor més pur.

 

I mentrestant, fer camí, observar, centrar-te en l’ara i aquí, prenent consciència clarament de la teva realitat, del moment present que estàs vivint, del que està passant al teu voltant, del teu cos, en el teu interior.

 

Quan ets sensible a la teva respiració o al batec del teu cor, escoltes la teva vida, ets conscient. Mira dins teu per saber com estàs, que necessites, posa ordre i alinea el que sents, el que penses i el que dius, amb la mateixa força i melodia.

 

És aleshores  quan assoliràs la calma  i la serenor interna, i amb ella arribarà la comprensió i la compassió, primer cap a tu,  i després cap als altres, per poder seguir avançant.

 

Escolta en el silenci del teu cor l’ànima que viu  en ell, ara és un àngel de llum. Observa atentament tots els senyals, fixa’t en qualsevol detall que atregui la teva atenció, i sentiràs el seu amor , la subtil carícia de la seva ànima. Contempla-ho amb gratitud.

 

Et desitjo que l’amor i la calidesa del teu cor, il.luminin el teu camí evolutiu, amb la presència del teu àngel de llum i de les persones que avui són presents a la teva vida. Bon Nadal!!