TERÀPIA DE DOL

Si has perdut a un ésser estimat fa poc, o potser fa ja alguns anys, és possible que estiguis molt confós i que estiguis passant per tot tipus d’emocions. Quan una persona a la que estimem, mor, sentim un gran vuit i una gran tragèdia personal.

 

En cap altra situació de la vida com en el dol, el dolor produït és general i absolut,  arribant a l’afectació mental, física, emocional i espiritual de la persona.

 

La teràpia de Dol pot  ajudar-te a gestionar l’ansietat, la culpa, la ràbia o la tristesa que sobrevenen després de la mort d’un ésser estimat.

 

El Terapeuta de Dol pot alleugerir el patiment i guiar la persona en l’elaboració del dol, prevenint altres complicacions que se’n poden derivar, com la malaltia, algunes d’elles, produïdes  per nusos emocionals, traumes, morts, pèrdues, o qüestions de la vida no resoltes.

 

Dol Penedès t’ajudarà, t’acompanyarà per seguir endavant. Una teràpia diferent a les altres, fruit de la formació i l’experiència personal, però sobretot gràcies a l’experiència de totes les persones que diàriament passant per Dol Penedès.