Ara, arriba aquella època especial de calidesa, on és bo aturar-se a l’igual que ho fa la natura, reposar i reflexionar, és moment de fer balanç, de compartir d’escoltar. De sentir el retrobament amb un mateix.

 

Alhora és temps de renaixement, de nous propòsits, d’instants de l’any on celebrarem el bo i millor, el més preuat i tornarem a començar un altre cicle vital.

 

Un anhel per a mi és desitjar-vos a tots i totes un Bon Nadal, que la vostra vida estigui plena d’oportunitats per créixer, aprendre i comprendre.

 

Però no per a tothom serà així, aquests dies de Nadal, hi haurà moltes famílies desfetes pel dolor, amb una allau d’emocions engoixants.

 

Per algunes famílies, (moltes d’elles no les coneixo ), seran dies d’alliberar llàgrimes, fruit de la nostàlgia, l’absència i els records.

 

D’altres, tenen cara i nom, i han compartit amb mi, el seu dolor, m’han obert els seus cors i  hem abraçat l’anima, a totes elles, el meu profund agraïment.

 

 

Per a totes aquestes families en Dol, el meu present són unes espurnes de llums de colors per poder considerar aquests dies.

 

 

  • Sentir dins nostre, que ell@ està present en tot allò que fem, que vivim, que sentim, és a dir en el nostre dia a dia.

 

  • Percebre com els records van i venen, però ens regalen la possibilitat de noves estones de vida que varem compartir!!

 

  • Observar la vida, des d’una perspectiva diferent, apreciar la subtilesa d’un regal preciós, ple d’amor, que en forma de senyal ens arriba a les nostres vides i que nosaltres anomenem casualitats

 

Que la llum de l’estel ens acompanyi. Bon Nadal.