• Adona’t profundament que el moment present és tot el que tens, fes de l’ara l’enfocament principal de la teva vida.  
  • Canvia la forma de veure les coses i les coses canviaran de forma.  Eckhart Tolle .                                                                                  

 

Aquestes tan agitat tractant d’arribar al futur que el present queda reduït a un mitjà per aconseguir-ho? El que causa tensió és estar aquí volent estar allà o estar en el present volent estar en el futur. És una disfunció que t’estripa per dins.

 

T’absorbeix molta atenció el passat? Sols parlar i pensar en ell positivament o negativament?

 

Penses en els grans assoliments que has aconseguit en les teves experiències, o en el teu historial, o en les coses horribles que et van succeir?

 

Que creen els teus pensaments? culpa, orgull, ira, compassió?

 

No necessites res d’això ni el futur ni el passat. Parlen quan sigui absolutament necessari. Sent el poder d’aquest moment i la seva plenitud. Sent la teva presència.

 

El passat ja no existeix i el futur no l’ha vist ningú. D’aquí un segon pot passar alguna cosa terrible!! Per tant l’únic que tens real i tangible és el moment present.

 

Aquest és un exercici molt bó per portar-te al present, al aquí i ara.

 

Sent l’aire que flueix dins i fora del teu cos. Fixa’t bé  com et sents i en què estàs pensant ara mateix…. busca un pensament una mica més positiu del que tens en aquests moments, fixa-t’hi bé, ara observa  el teu voltant, fixa’t en les coses que tens a l’entorn,  els colors, els sorolls,  les olors etc., estigues atent, això és estar present, això és estar ara i aquí a la vida, que tal ara…els teus pensaments?

 

No redueixis la teva qualitat de vida obligant-te a estar sempre en un altre lloc perdent l’únic real que tens, el PRESENT, aquí i ara.

 

Gaudeix-lo !!!