Qui Sóc?

Em dic Anna Cuixeres, al llarg de la meva vida he tingut moltes pèrdues, germans, pare, però cap com l’experiència aterradora de la mort del meu fill, després d’això, alguna cosa va morir dins meu.

Un desgavell emocional profund i colpidor es trencava en mil bocins, embolcallat d’un dolor insuportable amb un desequilibri, mental i físic, desesperadament  insofrible.

A partir d’aquell moment, fruit d’un camí difícil i alhora revelador i humil, es va anar despertant en mi altres capacitats.

Una espurna de consciència per redescobrir-me i endinsar-me en aquella nova essència de la meva vida  començava a florir.

Vaig emprendre un nou recorregut de  creixement personal en tots els àmbits de la meva vida.

Una llum, una nova consciència espiritual em va empènyer a formar-me Holísticament, és a dir: cos, emocions ment i espiritualitat.

Aquests quatre vents formaven part del meu dia a dia, del meu despertar mica en mica, i sense pressa, vaig anar descobrint, tot el que estava succeint dins meu.

Més endavant, fruit de totes aquelles, conferències, libres, cursos i formacions, s’esdevé una transformació personal, que m’empeny a la que avui és la meva professió.

“Expert Holístic en Tractaments Emocionals de Pèrdua i Dol “

Així neix, DOL PENEDÈS, un espai de Dol.

Un acompanyament des del cor,

la confidencialitat i el respecte,

des de la compassió, la intimitat i la gratitud de

compartir el teu dolor i les teves emocions, amb mi.

 Un acompanyament des de l’amor

que ens ajudarà a créixer plegats.