Espai de dol

Escoltant el silenci

Escoltant el silenci

De cop en un instant per qualsevol detall, sembla que tot trontolla, com un sotrac, compte!! que perdem l’estabilitat i sense adonar-nos ens allunyem d’allò valuós.

És aleshores quan m’aturo i em regalo un instant per a mi, ple de vida, de quietud i tendresa. Respiro i m’omplo de vida.

Inspiro, i en fer-ho veig com m’omplo de mil colors brillants i sanadors i quan expiro veig com tot el nociu i fosc s’allunya.

Escolto el silenci en l’interior del meu cos, i el batec del meu cor, em fixo amb la remor de fons, amb l’energia que desprèn.

Segueixo el camí, pas a pas m’arriba el perfum dels arbres i plantes, i escolto el so de les fulles seques en ser trepitjades per les meves petjades, m’adono que fa vent, però noto que no fa fred, miro enlaire i veig els núvols juganers fent mil formes màgiques, sempre em sembla veure-hi àngels. La font raja sense parar, xarrupo un glop d’aigua, és fresca, neta i abundant.

Simplement estic aquí, amb serenitat i observo, sense posar, ni treure, en pau, gaudint del camí, sense voler anar, ni fer, ja he après a ballar amb la vida, només cal Ser conscient que estic aquí, i que tu, també hi ets, t’adones del moment present?, és únic, irrepetible. Quants moments com aquests, d’ahir vaig desaprofitar pensant en l’endemà i avui enyoro.

Sento el meu cos cansat i la meva ment es va afluixant, ja arribo, tot sembla calmat i estable, la meva ànima està en la quietud, es deixa sentir.

Anna Cuixeres

Terapeuta holística de Dol Penedès

Author Info

Anna

Encara no hi ha comentaris

Escriu un comentari

USO DE COOKIES

Este sitio web utiliza cookies para mejorar su experiencia como usuario. Si estáis de acuerdo en seguir navegando clica CERRAR.


Política de cookies de DOL PENEDÈS

MÁS INFORMACIÓN

CERRAR